Thursday, August 4, 2011

Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima.....

Salam sejahtera semua blogers,

Puasa tak korang hari ni? jangan puasa yank yok ok..korang da besar semua kecuali pompuan sebab ada EXCUSE..hehheehe....

Hari ni aku nak korang yang berhati murni, yang sukakan charity program, ubtuk join or LIKE this page sempenan bulan Ramadhan yang mulia ni marilah sama - sama kita membantu kepada mereka yang lebih memerlukan walaupun bukan dalam wang ringgit tetapi usaha atau bantuan yang anda beri itu walaupun kecil tapi amat bermakna kepada mereka....

Bak kata pepatah
" tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima"



or


katau anda boleh SEARCH di page FB..






p/s: Marilah kita beramal jariah untuk bulan yang mulia ini. ^_^

Sunday, July 31, 2011

SELAMAT BERPUASA.....







Assalamualaikum...salam ramadhan semua...



hari ni 1st day puasa..korang sume puasa tak??? jangan puasa yang yok ye..sume da besar panjang .bukan kanak-kanak kecil yang berumur 4-7 tahun...so jgn nak cari alasan!!!

Di sini saya ingin mengucapkan "SELAMAT BERPUASA" dan "SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN INI PENUH KEBERKATAN"...












P/S: tak sabar nak g soping makan kat bazar ramadhan... :)