Friday, June 24, 2011

“Contez “Saya kenal sangat si Hakim tu””






Siapa Hakim tu??? Anda kenal siapakah HAKIM....Adakah HAKIM yang duduk di MAHKAMAH??? atau NORMAN HAKIM yang bertunang dengan Mimey....

Ini bukan la HAKIM yang aku nak ceritakan di atas tu tapi ini HALIM is MIKAH...berdasarkan kajian yang telah aku lakukan kepada 1000 followernya di mana semua questionaire yang telah aku edarkan setelah aku +  (tambah) - (tolak)  x (darab) / (bahagi) kuasa 2,3 dan sebagainya dapatlah aku rumuskan, simpulkan dan aku terjemahkan kepada korang semua bahawa si HAKIM ini adalah :

1.  Hensem giler...
 2.  Sangat perasan
  3.   suka mencaPub tahap gaban Ultraman
    4.    dan paling aku menyampah POYO"S tahap gaban..gaban pun tak macam dia...hahahaha




So, kepada HAKIM is MIKAH ni pesanan aku kepada ngko :

- Jangan berhenti menulis blog...kalau tak aku akan bosan sebab hari2 aku bukak blog ko..cuma ko je xbukak blog aku..  :(

- U r Gud in keep it up....Gud Luck




TAG: aku xreti la mcm mana nak letak tag nama orang..failed so aku bagi link je bole tak???

http://intanberlian87.blogspot.com/

http://zunitaseriously.blogspot.com/

http://azfar9897.blogspot.com/


:::: Semua ni adalah ikhlas dari lubuk hati nuraniku, tiada unsur-unsur fitnah dan rasuah yang ditonjolkan dalam penulisan ini...SEKIAN..PEACE ^_^



p/s: Harap2 leh menang ye...penat den duk nulis ni sampai keje pon xsiap lagi..heheeh  :)

1 comment:

Hakim IS Mikah said...

ishh..mana ada tak bukak...ni ada bukak ni.. :D

anyway,thanks sebab support.. ^^

ya,saya akan terus menulis... :)