Wednesday, December 31, 2008

Hep! NeW Ye@r!!!!!!!!! 2009

Selamat Tahun Baru 2009...............

tahun baru bakal tiba.. azam tahun nie harap menjadi lebih baik dari sebelumnya...

azam thn lepas pun lom tercapai lg......

hopefully 2009 ni member makna dan member kebahagian padaku................

HEPI NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WELCOME 2009

gud BYe..............2008

Saturday, December 13, 2008

Gud bye Kak Aima.... :)






Ari ni last day kak aima kat opis unit kewangan

HOSPITAL SG BULOH...... we all MISS u kak aima..

actualy, aku kureng skit tgk cam kekwat je tp dah lama2

rupenye die akak yg baik byk ajar aku n tolong aku..

byk bg nasihat gak...

Kaka aima, adik doakan semoga akak berjaya disana..

jaga diri leklok... best la akak xde jumpa kak sham lg..

aku lak kna ngadap muke die nyampes tol... bile aku dapat transfer???

kalo ada batik lawa2 bawa la sini leh wat mega sale kat opis taw...

hahahaha... tu lah kak aima kaki biznes jer... huhuu..

GUD LUCK!!! WE ALL MISS U SO MUCH.. MMMMUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Wednesday, December 10, 2008

Hepi Besday Kewangan....














hepi besday to us..

hepi besday to us...

may god bless us..

hepi besday i wish to all staf kewangan semoga pnjg umor n murah rezeki...
ari ni sambutan hari jadi untuk sume staf kew @ HSB.. mmg kecoh dan meriah gler..

walaupun sambut kat pantry tp kecoh cam satu kg.. hehehe... biasa la terlampau syok sgt nk sambut besdaykan.. cam bebudak siap pki topi lg..
hehehe.. tyme tu tgk mak org sume dah jd bebudak sekejap.. hehehe.. sori la kakak2 sume ek...

makanan mmg sedap sponsor by rosty nasi tomato.. thnx rosty.. nnt sponsor lg taw...huhuhu
yg syoknye acara tukar hadiah sampai mkn pun tak lalu coz xsabar nk dapat hadiah...
aku pun berdebar gak sapa le yg nk bg aku ek(pikir jap).. ternyata cc noraizah dapat nama aku bestnye dapat hadiah tooster huhu.. leh mkn roti bakar la aku.. aku lak bg Puan ct selendang hijau.. hope Puan suke la.. Pnat cari sampai Kat OU br jumpa selendang tue...

Memang syok la ari ni... dapat hadiah n kengan bersama unit kewangan..

nway, SELAMAT HARI JADI UNTUK SEMUA MOGA KITA AKAN KEKAL BERSAMA SELAMANYA......LUV U ALL mmmmmmmmmmuuaaahhhhh!!!!!!!!!!

Tuesday, December 9, 2008

Salam Aidiladha....berkorban apa saja...






Allah huakbar.. allah huakbar...

raya haji@korban datang lg.. time ni ramai umat islam mengerjakan haji..
dan ramai ug membuat korban...

aku tahun nie just wat aqiqah wat anak buah aku muhd syahmi...(paklang sayang syahmi..)
aku xsempat nk g solat sunat aidiladha coz nk masak rendang + hujan p[lak hari raya ni..
lgsung tak sempat g raya umah kengkawan xsepcially pali coz die bakar satay..

Arghhhhhhhhhhh sori pali aku bz masak.. sian die aku xdatang umh die siap tapau tuk aku lg.. thnx pali....

mlm lak wat kenduri dia selamat sampai kul 11 baru setel kemas sume..

alhamdulilah masakan sume abis sampai xcukup plak tu..

kul12 aku sampai umah kat sri damnsara sib baik sok cuti leh rileks skit....

so moral of the story aku berkorban tak g raya umah member demi nak masak tuk kenduri.. Hehehehe...............

Nway kepada umat islam selamat mengerjakan haji dan ibadat korban
dan selamat aidiladha... "BERKORBAN LA APA SAJA DEMI DIRI, KELUARGA, BANGSA. AGAMA DAN NEGARA"




Friday, November 21, 2008

Arghhhh... WHY ME!!!!!

Kenapa aku???? walaupun masalah bertimbun2 dtg kepadaku tanpa henti...
kenapa berlaku ini semua padaku.. sedangkan aku hanyalah manusia biasa yang redha dgn apa yang terjadi..
walaupun aku sudah kehilangan orang tua ku... namun aku pasrah maybe DIA lebih menyangyangi dariku...
now, aku terpaksa memikul tanggungjawab sebagai seorg abg terhadap adik2 ku..
walaupun cita2ku untuk menyambung pelajaran tidak kesampaian tp aku ttp akan teruskan pada suatu hari nanti..
aku dalam dilema untuk menjaga adik2 ku kerana aku di Sg buloh tp adik2ku di Tg malim...
haw about my work... nak transfer pun lambat lg kot maybe dalam setahun.. atau aku nak berulang alik???

tension.................. bosan hidup aku camni..................
pls s'one help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11













ShoutMix chat widget

Sunday, November 16, 2008

FS suck!!!

Apsal la FS benggong sangat.. abis sume kawan2 aku hilang...

aku da mls nak kumpul kawan lg..

so sesape yg jd member aku b4 nie pls add aku haziz_86@yahoo.com

ni dah mendtgkan kemarahan aku tul

baik layan MS lagi nest dr FS cam sial jew....

huhuuuu...... upgrade tp hampeh!!!!

Wednesday, October 22, 2008

Arghhhhhhhh!!!!!! Aku di Samun@KTM KL

semalam Aku br blik dr kg tgk Tok Wan aku sakit.. so sampai kl dalam kul 8 mlm..
aku pun jalan g CM nk ambik tiles yg aku tempah tp xsiap g..
secara kebetulan jumpa lak scandal aku yg lama ttp maintain XX(bukan nama sebenar) sempat tukar no hp...
after that, aku pun tepon cousin aku ckp terserempak dgn XX ni.. sambil jalan kaki nk naik ktm kat stesen KL..
dalam aku nk sampai kat stesen naik tgga, tetibe beg aku d rentap oleh seseorg dan tetibe diorg
cekik n acu pisau supaya jgn menjerit...
aku yg dalam keadaan gelabah + panik trus diam n dirg sempat rampas hp kesygn aku nokia
2 biji.... sib baik wallet aku x sempat ambil kalo blik jalan kaki lew...
tu sume aku tak kisah janji nyawa aku selamat..
BARU AKU TAHU BETAPA PENTINGNYA NYAWA DR SEGALANYE...
aku pun trus blik umah dalam keadaan TRAUMA...seketika
moral of the story: jgn balik malam2 dlm keadaan sorg2
pastikan brg yg anda bawa yg murah kalo curi xkisah
HARGAILAH NYAWA ANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, September 25, 2008

BerBuk@ pU@S@ At M@m@k KSB






Majlis buke pose tak official dgn staff KSB di sebelah opis mapley...
huhhuu....Aku, Int@n, Kak Nurul, K@k Jun &Abg Kr0l
tgk la punya la tamak gler nk makan Sume Last2 x abis pown...
sempat jumpa staff lama kat situ..rasa miss gler kat xopis lama
walaupun xsampai setahun aku keje situ tp byk gler memories kat situ...
di situ lah aku start membina kerjaya after finish my study...
to All Staff KSB.PJSB & BPSB
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MMAF ZAHIR BATIN
LUV U ALL

Monday, September 22, 2008

sH0p!ng At SoGo & JlN MasJ!d !nd!@...





pEnat Gler Soping Raya kat jalan masjid india..
dah lama ramai gler org tambahan plak hujan lebat plak tue..
aku xsoping pe pown cume teman member je
'aku just bli langsir n kusyen kat kamdar je...
Nway Selamat Menyambut Hari RAya Aidilfitri
Maaf Zahir & bat!n........

Saturday, September 20, 2008

HangOut Kat OU..






ari nie my frend datang nk soping raya sok kat jalam masjid india..
so, lepas berbuka kami pon cargas g Ou saje cuci mata...
ramainye org dan terserempak lak dgn member lama
huhu.. kecilnye dunia nie....nway aku hepi sangat....
AKU,ADE &PALY....



This one my new look after cut hair at the curve....
huhuu... ada STYLE La............

Tuesday, September 16, 2008


nk g gunting rambut le...
kat the curve so see my new look later...

baru nk edit blog

  • baru nk start wat semula blog dah lama d tggalkan
  • so pade sesape yang nk tgk n comment amat2 dialukan
  • tp segala aduan tohmahan dan cacian dont allow on this page
  • sorry....
  • so enjoy!!!!!!!!!!!!