Saturday, September 10, 2011

Thank U....

Salam....hai bloggers,

Selamat hari raya..selamat pagi semua..hujng minggu ni mesti ramai open house nak terjah kan....Huhuu..bestnya dapat makan free jimat kos makanan kannn..almaklumlah mesti ramai tengah kering kan da abis bagu duit raya kan...

Huhuu...aku baru hari ni free, so aku nak wish thanks to HAKIM & MOHD KHAIRI atas hadiah yang korang kirim..sory la baru nak upload..hehehhe..so pasni kawan2 yg suke join contest dr bloggers rajin-rajin la terjah bloggers yang lain....



*** kad raya form HAKIM & Keychain from MOHD KHAIRI...kalau korang nak tau macam mana aku dapat hadiah nie..

sila KLIK HERE http://haziz86.blogspot.com/2011/06/contez-saya-kenal-sangat-si-hakim-tu.html

 atau




p/s: Jom g Open House...  ^_^

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu






I love This Song...Lagu ni Khas Buat SI DIA... Jom Karok...

Tuesday, September 6, 2011

Raya..Open House..Makan - Makan

Salam bloggers,

Selamat hari raya...sebulan kita berpuasa kan..so hari2 kat opis pelbagai juadah kuih raya di sajikan...mentang-mentangla raya sebulan so kuih raya pon makan la sampai sebulan....

Jadual bulan ni mmg pack, start mgu lepas lagi undangan open house penoh...memang rezeki la..yg paling aku suke?..sep bajet duit makan aku..hehe..maklumla da bes raya duit pon mengalir macam air...asyik keluar nak bagi duit raya jew..seb bek dah besar2 ni dapat lagi duit raya..hehehehe

So korang semua jangan lupe ziarahi kawan2, sanak saudara di musim perayaan ni..dan jangan lupe Puasa Sunat 6 dan ganti kepada mereka yang tinggal puasa yea..hehehhe....

Sampai sini lah dulu coretan ku, nak sambung makan kuih raya lagi nie..hehehe..mana almond london aku nie...sapa yg sebat??



p/s: Sesapa nak wat open house jangan lupe roger2 aku yea..hehehe  ^_^

Sunday, September 4, 2011