Friday, December 9, 2011

TRAGEDI 9-12-2011

Salam,

Lama da xupdate belog nie..sebab MALAS..hahaha..

Tapi hari ni aku update sebab tragedi hari ni akan ku ingt sampai mati...KEMALANGAN JALAN RAYA...

aku duk on the way nak g keje tp sambil tgu trafik light ntah macam mana leh aku terlanggar kete SAGA jugak tapi versi lama. Seb baik la aku tak da ape ape.. syukur alhamdulilah... tp yang sedih aku langgar kete pakcik orang tua.

Seb bek pakcik ni jenis cool xmarah..so, aku pulak yang rasa bersalah...one more thing..my BABY a.k.a my car hancus...so kna towing to bengkel.. bapa riban pulak nak repair semua ni..tapi nasib baik ada insurans kan.. berguna jugak...

So pesanan aku kepada semua pemandu: "PANDU CERMAT, JIWA SELAMAT"










1 comment:

misz sheyla said...

Mak ai seb baik xde pape...